BEWEEGLEEF-e1522263022326 (1)
Matthijs

Na twintig jaar basketbal en zo’n zes jaar fitness, kan ik wel zeggen dat sport mijn hobby is. Misschien zelfs wel mijn passie. Mijn naam is Matthijs en ik ben 28 jaar oud. Ik woon in Groningen samen met mijn hele leuk vriendin Eva en onze kat Sam. Al sinds ik klein ben doe ik veel aan sport. Toen ik acht jaar was begon ik met basketbal en ben daar nooit meer mee gestopt. Ook heb ik tussendoor nog vijf jaar atletiek gedaan, maar die combinatie ging niet goed samen. In mijn studententijd ben ik ook begonnen met fitnessen en dat doe ik nog steeds met heel veel plezier. In de sportschool waar mogelijk en thuis als het niet anders kan. Verder ben ik een enthousiaste kerel met veel energie. Daarom gaan we in de sportlessen vooral lekker bezig maar ook samen veel plezier maken. 

Het is voor de meesten geen verrassing dat ik de sportlessen geef bij 2Be! Ik heb veel ervaring in het geven van basketbaltraining en heb ook ervaring met het geven van training aan scholieren. Het geven van de sportlessen combineer ik met de rol van groepsbegeleider. Samen met Henk-Jan en Erik ben ik groepsbegeleider. Elk van ons drie geeft naast het programma nog individuele begeleiding. Tijdens deze begeleiding staan de doelen van de deelnemer centraal. We zetten ze aan het denken en helpen om focus te houden op hun doelen zodat die bereikt kunnen worden.  

Wanneer ik je persoonlijke begeleider word, (dit kan je zelf kiezen) dan kan je van mij het volgende verwachten: Iemand die naar je luistert en je begrijpt. Zelf heb ik een pittige middelbare school periode gehad waarbij niet alles vanzelf ging. Ik bleef drie keer zitten en ben twee keer naar een andere school gegaan. Ik snap dus als geen ander hoe het voelt als dingen even niet gaan zoals je graag zou willen. 


Verder kan ik je goed helpen met het opstellen van plannen en, veel belangrijker nog, het uitvoeren daarvan. Zelfs als je even niet ziet waar je moet beginnen. In mijn andere baan voer ik veel sollicitatiegesprekken. Ik kan je dus ook goed helpen met het maken van een sterk c.v. of een goede motivatiebrief. Als je niet goed weet hoe je een sollicitatiegesprek voert, dan kunnen we dat samen oefenen. Kortom: je ziet me altijd in de sportlessen en voor de praktische zaken rondom doelen stellen, doelen uitvoeren en alles dat met solliciteren te maken heeft ben je bij mij aan het juiste adres.