Sportifest

Sportifest

Beschrijving van de dienst:

Tijdens de zomerperiode, wanneer er geen voetbal, is organiseert stichting Sport4connect jaarlijks 4 weken lang spel- en sportactiviteiten op het sportpark Centrum. Deze activiteiten worden georganiseerd tussen 16:00 en 22:00 omdat een deel van deze periode samenvalt met de schoolperiode. Deze activiteiten op het sportpark Centrum worden mede mogelijk gemaakt door de gemeente Delfzijl en NEC Delfzijl.

Wat doen we:

In de periode van 15 juli t/m 9 augustus 2019 worden van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 22:00 diverse sport- en spelactiviteiten georganiseerd op het sportpark Centrum. Evenals de voorgaande jaren heeft de gemeente Delfzijl ons gevraagd om tijdens de zomerstop op het sportpark sport- en spelactiviteiten te organiseren. Dit doen we ook dit jaar weer onder de naam Sportifest en in samenwerking met NEC Delfzijl.

Op deze dagen worden diverse sport- en beweegactiviteiten aangeboden door de aanwezige sport- en spelleiders. Het betreft sporten zoals hockey, voetbal, tennis, volleybal, rugby, etc. maar ook huren we periodiek bv een hindernisbaan, buikglijbaan of zeskampspelen.

Nieuw is dat diverse sportclubs tijdens deze weken op het sportcomplex clinics gaan verzorgen om de eigen vereniging en hun sportactiviteiten te promoten. Voor de bezoekers van Sportifest een leuke manier om kennis te maken met sporten zoals als bv tennissen, korfbal, hockey, etc.

Verder worden er op dinsdag  16 en 23 juli in samenwerking met Stichting Kindervakantiespelen Delfzijl workshops aangeboden met het thema gezondheid en sport en bewegen voor de deelnemers aan Lutje Grut.

Kortom er is vanaf 15 juli weer van alles te doen op het sportpark waar alle jeugd van harte welkom is!