+31 6 461 314 25 info@sport4connect.nl

Woensdag 20 februari is het dan eindelijk zo ver, de sportdag High on Sport zal dan plaatsvinden in sporthal Eelwerd in Appingedam.

De bedoeling van deze sportdag is om de adrenaline en endorfine door je lichaam te laten gieren om zo jongeren een gezonde, sportieve en vooral leuke middag te hebben. Dit moet natuurlijk wel in combinatie met waanzinnige sporten om zo de adrenaline te doen laten op borrelen.

Deze sportdag wordt georganiseerd door Sport4connect en Jongerenwerk Appingedam (ASWA/Jimmy’s). Beide organisaties staan voor een gezonde en leefbare omgeving voor jongeren uit het DAL gebied en willen door deze activiteit jongeren activeren.

High on sport zal in het teken staan van zaalvoetbal. Teams kunnen zich op de dag zelf aanmelden. Daarnaast zijn er ook andere sporten te doen. Je kan bijvoorbeeld je hoogtevrees overwinnen de klimwand te beklimmen, je ware honkbaltalent te meten door los te gaan in de slagkooi en tot slot kan je behendigheid en kracht testen op onze hindernisbaan.

Ook zijn er natuurlijk leuke prijzen te winnen bij deze leuke sporten. Op deze sportdag zijn jongeren in de leeftijd van 12 tot en met 27 jaar welkom. Er is een vrije inloop en zijn verder geen kosten aan verbonden voor deelnemers. De sportdag zal om 12:00 beginnen en eindigen om 17:00.

Beide organisaties hopen deze dag veel jongeren en bezoekers te ontvangen. Ze kunnen dan ook niet wachten tot woensdag 20 februari.

X