2BE! - Sport4connect

Loop jij vast op school?
Weet je niet wat je wilt?

2BE! kan je helpen!

Ik loop even vast

Loop jij even vast op school, werk of thuis, weet je niet wat je wilt en kost alles veel moeite? Wil je het liefste weer zin hebben in de dag en het gevoel hebben dat dingen weer lukken? Weet je juist wel wat je wilt, maar heb je geen idee hoe je daar moet komen?Dan is 2Be de plek voor jou!

Doel

Het doel van het programma is dat jij zin hebt in de toekomst. Tijdens het programma leer je veel over jezelf en hoe je het beste kan omgaan met anderen. Ook leren we je hoe je van een wens naar een concreet plan gaat. Na afloop heb je een doel, weet je wat je moet doen om daar te komen en voel je je zelfverzekerder. Kortom: je hebt er weer zin in!

Wat ga je doen?

Met 10 leeftijdsgenoten ga je 10 weken aan jezelf werken. Je leert hoe je van een wens naar een concreet plan gaat. Je leert hoe je kan omgaan met de mensen om je heen, door situaties na te spelen en te improviseren. Verder sporten we samen en werken we met onze handen.

Programma

Het programma van 2Be duurt tien weken.
Klik hieronder om meer te lezen.

Bekijk het programma

Ervaringen

‘’Voordat ik aan 2BE! mee deed was ik onzeker, zat ik thuis, wist ik niet wat ik wilde en was ik gesloten. Wat er is verandert: Ik heb meer zelfvertrouwen, ik heb meer structuur in mijn leven, ik let meer op mijn voeding en ik ben veel opener geworden’’.

Lees alle ervaringen

Weet je niet zeker of 2Be bij je past? Je kan altijd vrijblijvend appen of praten met een begeleider. Vul je je gegevens in en we sturen je een appje!