Loop jij vast op school?
Weet je niet wat je wilt?

2BE! kan je helpen!

Toekomst

Met een programma vol leuke en uitdagende workshops gaan we samen met jou aan de slag om een toekomst plan te maken, waar jij blij van wordt. Ben je hier nog niet aan toe, ook dan kunnen we samen met jou kijken hoe we jou kunnen helpen in het maken van de volgende stap.

Doel

Het doel is om je naar werk of opleiding te begeleiden, maar dit is geen must. We werken vanuit de behoefte van de jongere, dus als jij graag eerst een stageplek wilt of een werkervaringsplek om het eerst te ‘ervaren’ kan dit ook. We vinden het belangrijk dat jij een stap(je) verder gekomen bent na het programma, dit kan voor iedereen anders zijn.

Type workshops

Sport/bewegen, leefstijl, grenzen verleggen, out of the box, werken aan zelfvertrouwen, sociale vaardigheden door middel van drama/theater workshops, workshops over je mindset, denkpatronen en hoe je beter om kunt gaan met stress.

Dit programma ga je samen met ongeveer 10 andere jongeren aan. Zo leer je van elkaar en mag je ervaren dat je niet de enige bent…

Na het programma is het mogelijk om een maatje te krijgen die je verder helpt bij het behalen van jou doel(en).

Programma

Het programma van 2BE! bestaat uit verschillende stations.
Tijdens the 2BE! Experience leggen wij de focus op talentontwikkeling.
We willen samen met jou gaan ontdekken wie je bent, wat je kan en wat je wilt. Stap jij in?

Bekijk het programma

Ervaringen

Voordat ik aan 2BE! mee deed was ik onzeker, zat ik thuis, wist ik niet wat ik wilde en was ik gesloten. Wat er is verandert: Ik heb meer zelfvertrouwen, ik heb meer structuur in mijn leven, ik let meer op mijn voeding en ik ben veel opener geworden.

Lees alle ervaringen